Vi tilbyr komplett service og reparasjon av alle typer bil.

Eidanger Auto ble etablert i 2009 for å tilby enklere bilhold for alle. Hos oss er kundetilfredshet ikke bare en prioritet, det er vår forpliktelse!

Vi har et dyktig og erfarent team av mekanikere med kompetanse og kunnskap til å utføre alle typer reparasjoner og servicer din bil trenger.

Hos oss får du løsninger som er både effektive og prisgunstige. Vi bruker kun kvalitets reservedeler og høyteknologiske maskiner og verktøy for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tilbyr også diagnostisering og feilsøking av alle typer biler, der vi inkluderer feilsøking av motor, drivstoffsystemer, elektriske systemer, bremse og understellsfeil.

Vårt bestreber alltid å levere kundeservice som er utenom det vanlige og sørger alltid for å ha et kunnskapsrikt og vennlig personale som tilbyr hjelp og råd om hvordan du får det beste ut av kjøretøyet ditt.

Hos oss er kundetilfredshet ikke bare en prioritet, det er vår forpliktelse!


Vi tilbyr høy kvalitet, prisgunstig service og et bredt spekter av tjenester som sikrer at kjøretøyet ditt alltid holder seg i toppform. Velkommen til oss.

Bestill verkstedtime

Fyll ut skjema under for å sende en forespørsel om verkstedtime for din bil. Ønsket dato og kommentar er valgfritt.