Ikke bytt dyre deler,
rens motoren med hydrogen

Visste du at 1 av 3 biler får problemer grunnet en tett og tilsotet motor?

En stor utfordring med dagens moderne motorer er at innsug/EGR gror igjen. Dette medfører bl.a. tap av motoreffekt, økt forbruk, ujevn gang og dyre reparasjoner.

Hy-Burn er en revolusjonerende måte å rengjøre motorens innsug og EGR-system på. En spesiell kjemisk blanding forvandles til gass, som tilføres i motorens luftinntak. Gassen oppløses og mikroniserer avleiringene. Disse partiklene blir så små at de enkelt kan passere gjennom katalysatoren og partikkelfilteret under rengjøringsprosessen.

Dette behandler årsaken til oppsamlinger og vil deretter forebygge problemet. BG Motorservice-sett består av drivstoffsystemrengjøring, innvendig motorrens og oljeforsterkere.

  • Løser opp blokkeringer og avleiringer
  • Øker ytelsesevnen
  • Reduserer drivstofforbruket og skadelige utslipp
  • Forhindrer dyre reparasjoner
  • Forlenger levetiden til EGR-ventiler og dieselpartikkelfilter
  • Forebygger sotproblemer
  • Miljøvennlig

Først renses hele oljesystemet med en innvendig motorrens. En ren motor gir tilbake motoreffekten, reduserer oljeforbruk og avgassutslipp.

Etter oljeskift tilsettes en oljeforsterker, som også forebygger mot nye avleiringer, sot og korrosjon i motoren.

Til slutt renses og smøres hele drivstoffsystemet. Dette fjerner avleiringer som er årsaken til ujevn tomgang, dårlig gassrespons og effekttap.

Kombinasjonen av Hy-Burn og BG Motorservice sett gir bilen en total rengjøring som beskytter mot uforutsette problemer og høye reparasjonskostnader.

Bestill time

Kontaktskjema Verksted

Eidanger Auto

Floodmyrvegen 23b, 3946 Porsgrunn

35 100 500

post@eidangerauto.no

Åpningstider: Man-Fre 08.00 – 16.00